ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

 

Модель Citroen Berlingo ще з першого покоління зарекомендувала себе як «універсальний солдат», який здатний з комфортом перевозити повний салон пасажирів, а при необхідності стати надійним помічником в бізнесі та компаньоном у подорожах або активному відпочинку.

Новий Citroen Berlingo Multispace доступний в двох варіантах – L1 (4,4 м) або L2 (4,75 м). Довжина моделі збільшується за рахунок подовження колісної бази та заднього звісу.

Обсяг багажного відділення в залежності від виконання варіюється від 983 л до 1538 л, і це в стандартному положенні, тобто не складаючи заднього ряду сидінь. Якщо ж його скласти, а він ховається майже у підлогу, утворюючи рівну площадку, то корисний простір для перевезення габаритних речей збільшується до 2693 літрів! (у виконанні з довгою базою).

Слід зазначити, що незалежно від виконання, а їх ще називають M та XL, можна замовити і третій ряд сидінь, перетворивши Berlingo Multispace у 7-місний. З третім рядом сидінь при довжині L2 за ними залишається ще 322 л корисного простору.

Citroen Berlingo Multispace можна обрати в одній з двох комплектацій – Feel або Shine. Традиційно для сучасних моделей Citroen, Berlingo радує широкими можливостями персоналізації. Окремо відзначимо спеціальний пакет XTR, який створений для любителів пригод і особливо вимогливих клієнтів. Він робить яскравішим як естерьер, так і інтер’єр, адже це і кольорові акценти зовні, накладки airbump по низу кузова, 17-дюймові легкосплавні диски Spin, а також спецільная тканина у оздобленні сидінь.

Для Citroen Berlingo пропонуються два дизельних силових агрегати на вибір. Це або перевірений часом мотор 1,6 HDi (92 л.с.) в парі з 5-ступінчастою МКП. Або потужний 1,5-літровий дизель BlueHDi (130 л.с.) останнього покоління в парі з новітньою 8-ступінчастою АКП, що порадує любителів динамічної їзди. Цікаво, що як опцію у топовій комплектації можна замовити також систему Grip Control, що допоможе подолати складні ділянки доріг.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Джерело: Autocentre.ua

Опубліковано 15.12.2019 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber