ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

 

Відповідний проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про дорожній рух» та аналіз його регуляторного впливу був опублікований на сайті МВС.

Проект Закону розробило Міністерство внутрішніх справ України з власної ініціативи.

Його мета – упорядкування процедури присвоєння та виготовлення номерних знаків для авто, що підлягають державній реєстрації, та номерних знаків для разових поїздок, а також ведення обліку суб’єктів господарювання, які їх виготовляють.

Згідно проекту Закону, у МВС запропонували віддати виготовлення автономерів приватним підприємствам, роботу яких контролюватимуть. Для того, щоб вести точний облік усіх виданих номерів, компанії будуть внесені до реєстру. Тому в МВС завжди зможуть перевірити, яка з компаній видала той чи інший номер, у випадку, якщо номерний знак не буде відповідати вимогам держстандартів.

Проте ці приватні компанії будуть займатися тільки випуском номерних знаків. Привласнювати ж їх, як і раніше, будуть в сервісних центрах при реєстрації транспортних засобів. Що стосується вартості таких послуг, то в МВС поки не дають ніяких прогнозів.

Як вважають у МВС, передача функції з виготовлення номерних знаків для авто, що підлягають держреєстрації, та номерних знаків для разових поїздок забезпечить економію бюджетних коштів та призведе до розвитку малого бізнесу.

Зауваження та пропозиції до цього проекту постанови та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця у письмовому вигляді на поштову адресу: вул. Богомольця, 10, м. Київ, 01601 або в електронному вигляді на адресу: zakon.duz@mvs.gov.ua; а також на адреси Державної регуляторної служби України: поштову: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; електронну: inform@dkrp.gov.ua.

Джерело: poglyad.tv

Опубліковано 22.10.2019 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber