ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

 

Peugeot 3008 переможець в номінації «Компактний кросовер»
в конкурсі «Автомобіль року в Україні 2018»

І не дивно, що SUV PEUGEOT 3008 – переможець номінації «Компактний кросовер» за результатами конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018». В підсумковому рейтингу врахована думка журналістського журі на голоси українських автолюбителів.

Ця нагорода приєдналась до тридцяти восьми інших міжнародних нагород, які виграв Peugeot 3008.

Однією з найпрестижніших міжнародних нагород, яку отримав Peugeot 3008 є звання Автомобілю року 2017, яке присудила суддівська комісія з 58 авторитетних журналістів зі всієї Европи. Журі відмітили стиль, дизайн інтер’єру та високу ефективність переможця.

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ДИЗАЙН

Хромована решітка радіатораi, виразні Full LED фари – потужність відчувається у кожній деталі передньої частини SUV PEUGEOT 3008. Лінії капоту надають динаміки, а хромована вставка додає чіткості крилам автомобіля.

Ззаду погляд притягує контрастна чорна смуга, яка переливається трьома лініями світлодіодних ліхтарів, наче сліди від пазурів лева. Як вдень, так і вночі – їх важко не помітити.

За бажанням дизайн PEUGEOT 3008 можна доповнити дахом Black Diamondi .

НАДЗВИЧАЙНІ ВРАЖЕННЯ

Готовий до всього – девіз PEUGEOT 3008. Хоч на робочу, хоч у подорож – вибір за вами. Друге покоління PEUGEOT i-Cockpit® – інноваційної системи організації простору водія, перенесе вас у високотехнологічний світ. 8-ми дюймовий сенсорний екран, цифрова панель приладів, компактне кермо із вбудованими кнопками управління, наче штурвал космічного корабля, та електронний важіль автоматичної коробки передач,i перевершать ваші очікування та виведуть комфорт на абсолютно новий рівень.

Налаштуйте свої відчуття на максимум, увімкнувши систему i-Cockpit Amplifyi Хочеться драйву? Оберіть Boost. Бажаєте спокою? Тоді Relax – це те, що вам потрібно. В довершення – сядьте зручніше у комфортне крісло та увімкніть режим масажуi Ви переконаєтесь, що ще ніколи перебування в автомобілі не було таким приємним.

Нарешті, насолодіться чудовими відчуттями та комфортом під час подорожі від теплого світла, що надходить з панорамного дахуi, в той час як ваша улюблена музика ллється через акустичну систему FOCAL Hi-Fii, яка оточить вас високоякісним звуком, наче ви знаходитесь не в автомобілі, а на живому виступі.

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

PEUGEOT 3008 прагне гармонії з природою. Тому він наділений технологіями, які знижують забруднення навколишнього середовища. Дизельні двигуни HDi та автоматична коробка передач EAT6, якими агрегується новий SUV PEUGEOT 3008 перетворюють його на один з найекологічніший SUV у своїй категорії*.

– Витрати пального, міський цикл (л/100км) : 5,5 – рівень CO2 у відпрацьованих газах (г/км) : 142
-Витрати пального, заміський цикл (л/100км) : 4,4 – рівень CO2 у відпрацьованих газах (г/км): 114
-Витрати пального, змішаний цикл (л/100км) : 4,8 – рівень CO2 у відпрацьованих газах (г/км) : 124

З ПУСТЕЛІ – НА ДОРОГИ

З 2015 по 2018 рік ми щороку поверталися до ралі Дакар, аби засвоїти нескінченну кількість уроків, які дає найбезжальніший ралі-рейд світу. Всі уроки та інновації знаходять своє застосування в лінійці кросоверів Peugeot.

Источник: Peugeot.ua

Опубліковано 17.02.2019 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber