ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Наближається наймасштабніша автомобільна подія України – шостий фестиваль старовинної техніки OldCarLand. Він проходитиме п’ять днів – з 28 квітня до 2 травня.

На 15 гектарах Державного музею авіації по вулиці Медова, під крилами 90 літаків виставлять понад 900 унікальних зразків ексклюзивної техніки – мотоцикли, автомобілі, автобуси та вантажівки. Десятки цих машин лишилися в єдиному екземплярі. Багато із них належали першим особам держави, возили відомих акторів і служили в спецслужбах.

 

 

Тема фестивалю – «Автомобілі, що змінили світ». Вперше в історії технічних заходів у всій Східній Європі організатори зберуть найреволюційніші свого часу моделі й виставлять їх у хронологічному порядку. Кожен відвідувач зможе не лише торкнутися до історії, а й побачити, який вклад у розвиток автопрому зробила та чи інша марка. Серед них перший найдоступніший європейський автомобіль 20-х років Opel Р4, наймасовіший у світі легковик «Фольксваген Жук», перший в історії багатоцільовий автомобіль-всюдихід Willys MB, перший автомобіль із пневмопідвіскою , гідропідсилювачем керма Citroen DS і багато-багато інших цікавих моделей.

Також можна буде побачити, на чому їздила верхівка СРСР, еліта нацистської Німеччини та найуспішніші люди США. На фестивалі представлять весь парк радянських елітних машин від часів Сталіна до Горбачова. Відбудеться презентація реставрованого ЗИС-110 – першого радянського лімузина. Крім цього, буде можливість познайомитися із найбільш екзотичними американськими машинами – найпотужнішим автомобілем фестивалю Chevrolet Impala 1973 року, єдиним в Україні представницьким Buick 1937 року, що належить клубу технічної класики Old Car Service, й багатьма іншими. На заході також продемонструють, як виглядали радянські популярні моделі після сходження з конвеєра. Організатори привезуть нереставровані «Москвичі», «Запорожці» й «Волги» із мінімальним пробігом.

Підприємство «Київпастранс» покаже єдиний збережений в Україні автобус ЗИС-155 та перший масовий радянський тролейбус МТБ. Також лінійку вітчизняних автобусів ЛАЗ у вигляді еволюції від найстаріших до найновіших презентує проект «Кофейбус». Вперше на OldCarLand приїде єдиний ЛАЗ 699 «Україна». Це передсерійна модель — прототип ЛАЗ-699Р. Крім цього покажуть чи ЛАЗ-695Б, таким до везли до ракети космонавта Юрія Гагаріна. Із нових зразків – 10-метровий «НеоЛАЗ» і сучасний метановий автобус, вироблений у Львові.

Члени клубу реставраторів «Цивілізація» протягом 5 днів проводитимуть масштабні дійства, завдяки яким можна буде поринути в події Другої Світової війни. Доповнить це відчуття радянська, американська й німецька військова техніка. Крім цього будуть і сучасні українські військові автомобілі, які служили в АТО.

На фестивалі працюватимуть експозиції мотоциклетної техніки. Наприклад, представлять моделі різних років випуску американських мотоциклів Harley-Davidson. Також відбудеться зліт ретроскутеристів. Презентують електричні моторолери у корпусах вінтажної техніки. Кожен охочий зможе покататися на гіроскутерах.

Любителів подорожей автомобілями не залишать байдужими будинки на колесах. Десятки різних моделей покажуть каравенери з усієї України – влаштують зліт караванерів.

ТСО України проведе демонстраційні заїзди інструкторів з водіння, презентує авіа- й судомоделі на озері в Музеї авіації. Крім цього організація влаштує перегони серед молоді на веломобілях власної конструкції.

На OldCarLand працюватимуть ресторанні зони, дитячі майданчики і музичні гурти на сцені. Проходитимуть змагання на дитячих педальних машинках, відбуватимуться змагання зі збирання автомобіля на швидкість, буде відведена територія для культових автомобілів із кінострічок, з якими можна буде фотографуватися, та влаштують дефіле на ретроавтомобілях.

На спеціальному майданчику Autocity кожен зможе ознайомиться з новинками сезону від кращих автомобільних операторів ринку та провести тест-драйви машин.

Організовує найбільший фестиваль старовинної техніки в Україні «Проект Кофейбус» і Old Car Service. Стратегічним партнером фестивалю є підприємство «Київпастранс» та Департамент транспортної інфраструктури, співорганізаторами — Державний музей авіації, бренд одягу District, «Золоте Кермо України» та ТСО України. Генеральний медіа партнер – медіа група «Автоцентр».

Вартість вхідного квитка – 100 грн. Для дітей до 12 років вхід безкоштовний.

Источник: InfoCar.ua

Опубліковано 18.04.2017 в розділі: Новини з мітками: , ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber